Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 43,00

Voorgerechten
Onze artisanale garnaalkroketten met gefruite peterselie
Of
Cocktail van Betoense garnalen met pompelmoes
Of
Gefruite Nobashi garnalen met een Oosterse salade en dipsaus
Of
Pompoensoep met koriander en gerookte kippenborst
Of
Licht gerookte zalm met nori, wakame, wasabi en sorbet van komkommer
Of
Salade met gerookte bosduif en hertenham
Of
Trio van wildpastei met zoete toetsen
Of
Runder carpaccio ‘Fassona Piemontese’
Of
Gebakken Sint Jakobsvruchten met aardpeer, beukenzwammen en een getruffeerde kippenjus + 5,00 €

 

Hoofdgerechten
In roomboter gebakken slibtongen met sla en frieten
Of
Zacht gegaarde kabeljauwhaas met witloof in een mosterdsaus
Of
Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille, kaas en toast + 3,00 euro
Of
Civet (stoverij) van haas met appelen en veenbessen
Of
Hertenkalffilet met zijn klassiek herfstgarnituur + 5,00 €/p.p.
Of
Fazant met witloof, appel en een roomsaus met Calvados
Of
Gebakken steak met saus naar keuze, sla en frieten
Of
Australische Iron flat steak (Wagyu) 2 pers. + 8,00 euro

 

Nagerechten
Dame blanche
Of
Crème brulée
Of
Vanille roomijs met chocolademousse en advocaat
Of
Vanille roomijs met gebrande noten en Ratafia
Of
Vanille roomijs met rode vruchten
Of
Panna cotta met rode vruchten
Of
Chocolade moelleux met vanille roomijs
Of
Peer fantasie met chocolade roomijs
Of
Sinaasappelmousse met citroen roomijs
Of
Onze geaffineerde kazen met hun garnituur

Dit menu wordt enkel geserveerd voor de ganse tafel. Vanaf zes personen vragen wij u om voor het menu te opteren.
Gelieve uw keuze te beperken tot max. 5 gerechten per gang.