Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 43,00

Voorgerechten
Onze artisanale garnaalkroketten met gefruite peterselie
Of
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met Noordzee garnalen en kruidendressing
Of
Gefruite Nobashi garnalen met een Oosterse salade
Of
Gesmolten Camembert met een notenslaatje
Of
Roomsoep van champignons met gekookte hamsnippers
Of
Gegratineerde scampi ‘Armoricaine’
Of
Carpaccio van gerookte eendenborst met zijn terrine
Of
Zacht gerookte zalm met wasabi, nori en sorbet van komkommer
Of
Gebakken rivierpaling in een roomsaus

 

Hoofdgerechten
Gebakken Noordzee slibtongen met sla en frieten
Of
In de oven gegaarde kabeljauwhaas met witloof en garnalen
Of
Gebakken rog vleugel met kappertjes, citroenboter en gelakte wortelen
Of
Gebakken rivierpaling in een roomsaus
Of
Gebakken steak met sla en frieten, Béarnaise, champignon- of pepersaus
Of
Gebakken entrecote met Béarnaise saus en beendermerg  / voor 2 pers
Of
Kort gebakken Australische flat Iron steak / voor 2 pers  + 5,00 €/pp
Of
Gebakken kalfszwezeriken geserveerd in een bladerdeegkorst met een zachte truffeljus  + 8,00 euro

 

Nagerechten
Dame blanche
Of
Crème brulée
Of
Vanille roomijs met gebranden noten en Ratafia
Of
Vanille roomijs met kleine vruchten
Of
Chocolade moelleux met roomijs
Of
Warm appelgebakje met vanille roomijs en Calvados
Of
Profiterollen met vanille roomijs en chocoladesaus
Of
Trio van chocolademousse
Of
Zwarte woud fantasie
Of
Ons kaasbordje

Dit menu wordt enkel geserveerd voor de ganse tafel.
Maximum 5 verschillende voorgerechten, hoofd- en nagerechten per tafel.