Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 43,00

Voorgerechten
Groentebouillon met gehaktballetjes
Of
Onze artisanale garnaalkroketten met gefruite peterselie
Of
Coeur de boeuf tomaat met Noordzeegarnalen en kruidendressing
Of
Gefruite Nobashi garnalen met een Oosterse salade en dipsaus
Of
Carpaccio van verse zalm met pompelmoes en zoete dille vinaigrette
Of
Buratta met sinaasappel en lavendelhoning
Of
Vitello tonato
Of
Serrano ham met een meloensalade
Of
Ganzenleverterrine met appel en peer konfijt en brioche
Of
Gegratineerde scampi ‘Armoricaine’

 

Hoofdgerechten
In roomboter gebakken Noordzee sliptongen met sla en frieten
Of
Zalmfilet met paksoi op Oosterse wijze, geserveerd met rijst
Of
Bouillabaisse van zeeduivel en kreeft met rouille, kaas en toast + 8,00 euro
Of
Zacht gegaarde kabeljauwhaas onder een kruidenkorst met prei, tuinkruidensaus en grijze Noordzee garnalen
Of
Gebakken steak met saus naar keuze, sla en frieten
Of
Australische Iron flat steak (Wagyu) – voor 2 pers  + 5,00 €/p.p.
Of
Ierse Côte à l’os (500gr) + 8,00 euro
Of
Vers gedraaide steak tartaar met sla en frieten
Of
Krokante kalfszwezeriken met erwten, champignons en een bladerdeegkorst in een Fine Champagnesaus + 8,00 euro

 

Nagerechten
Dame blanche
Of
Vanille roomijs met vers sinaasappelsap
Of
Crème brulée
Of
Vanille roomijs met chocolademousse en avocaat
Of
Vanille roomijs met gebrande noten en Ratafia
Of
Vanille roomijs met rode vruchten
Of
Panna cotta met ananas
Of
Chocolade mousse met gemarineerde vruchten
Of
Onze plattekaas taart met framboosjes
Of
Chocolade moelleux met vanille roomijs
Of
Sfeer van chocolade en kalamansi
Of
Bordje met 5 geaffineerde kazen en zijn garnituur

Dit menu wordt enkel geserveerd voor de ganse tafel. Vanaf zes personen vragen wij u om voor het menu te opteren.
Gelieve uw keuze te beperken tot max. 5 gerechten per gang.