Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 43,00

Voorgerechten
Onze artisanale garnaalkroketten met gefruite peterselie
Of
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat met Noordzee garnalen en kruidendressing
Of
Gefruite Nobashi garnalen met een Oosterse salade en een dipsaus
Of
Romige witloof soep met gedroogde ham snippers
Of
Terrine van haas met een toast van gedroogde vruchten en Ardeens uien konfijt
Of
Gerookte herten ham met konfijt van appel en peer en een kroket van hertenkalf
Of
Hamburger van gebakken ganzenlever met appel en Calvadosjus + 5,00 euro
Of
Notensalade met gerookte houtduif, eendenleverterrine en zoete toetsen
Of
Oosterschelde paling in het groen (koud geserveerd) + 3,00 euro
Of
Warm gerookte Noorse zalm met wasabi en nori

Hoofdgerechten
Gebakken zeetongen nr. 1 met salade en frieten
Of
In de oven gegaarde kabeljauwhaas geserveerd in een jus van gerookte paprika met verse groenten en garnalen
Of
Gelakte Dorade Royal met paksoi en Oosterse mie
Of
Aan de graat gebakken jonge tarbot met een Béarnaise saus + 8,00 euro
Of
Australische ‘grainfed iron flat steak’ met sla en frieten – Béarnaise, champignonsaus of pepersaus – kan voor meerdere personen gebakken worden in zijn geheel
Of
Gebraden dubbele entrecote met beendermerg, sla en Béarnaise / voor 2 pers
Of
Civet van hert met zijn wildgarnituur
Of
Gebraden fazant met gekarameliseerd witloof
Of
Filet van hertenkalf met herfstgroenten, appel en veenbessen + 8,00 euro

Nagerechten
Dame blanche
Of
Crème brulée
Of
Chocolade moelleux met vanille roomijs
Of
Vanille roomijs met gebranden noten en Ratafia
Of
Warm appelgebakje met vanille roomijs en Calvados
Of
Onze zwarte woudfantasie met roomijs van amarena kersen
Of
Koude fantasie van de pannenkoek ‘Suzette’
Of
Vanille roomijs met kleine vruchten
Of
Mousse van peer met een hazelnoot caramel
Of
Keuze van onze kaaswagen + 5,00 euro

Zoete wijnen per glas
Muscat de Beaumes de Venise 8,00 euro
Dulce de Invierno (SP) 9,00 euro
PX Gran Reserva 1986 (SP) 12,00 euro

Dit menu wordt enkel geserveerd voor de ganse tafel.
Maximum 5 verschillende voorgerechten, hoofd- en nagerechten per tafel.