Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 43,00

Voorgerechten
Artisanale garnaalkroketten – gefruite peterselie
Of
Coeur de boeuf tomaat – garnalen – kruidendressing – broodkorstjes
Of
Gefruite Nobashi garnaal – Oosterse salade – Oosterse dipsaus
Of
Minestrone soep – Parmezaanse kaas
Of
Koningskrab – cocktail + 6,00 euro
Of
Buratta – sinaasappel – lavendel olie
Of
Vitello tonato
Of
Gelakt buikspek – quinoa – pecannoten
Of
Ganzenlever terrine – appel en peer konfijt – toast

 

Hoofdgerechten
Noordzee slibtongen – gemengde salade – frieten
Of
Kabeljauwhaas – prei – mosterd – gedroogd spek
Of
Zalmfilet – witte asperges – erwten – mousseline
Of
Gebakken steak – gemengde salade – frieten
Of
Ierse Côte à l’os (500gr) – gemengde salade – frieten + 8,00 euro
Of
Australische Iron flat steak (Wagyu) – voor 2 pers  + 5,00 €/pp
Of
Gekonfijte eendenbout – wortelen – erwten – kriel aardappelen
Of
Krokante kalfszwezerik – witte asperges – beukenzwam – mousseline saus – Dauphine aardappel + 8,00 euro

 

Nagerechten
Dame blanche
Of
Crème brulée
Of
Vanille roomijs met gebrande noten en Ratafia
Of
Vanille roomijs met rode vruchten
Of
Panna cotta met verse ananas
Of
Chocolade mousse met gemarineerde kleine vruchten
Of
Tarte tatin met vanille roomijs en een vleugje Calvaos
Of
Chocolade moelleux met vanille roomijs
Of
Ons kaasbordje

 
Zoete wijnen per glas
Muscat de Beaumes de Venise (FR) 8,00 euro
Dulce de Invierno (SP) 9,00 euro
PX Gran Reserva 1986 (SP) 12,00 euro
Sauternes Haut Bergeron 2015 (FR) 12,00 euro

Dit menu wordt enkel geserveerd voor de ganse tafel. Vanaf zes personen vragen wij u om voor het menu te opteren.
Gelieve uw keuze te beperken tot max. 5 gerechten per gang.