Menu Roosekes Breem


Menu Roosekes Breem / voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht € 45,00

Voorgerechten
Onze artisanale garnaalkroketten – gefrituurde peterselie
Of
Nobashi garnalen – Oosterse salade – dipsaus
Of
Roomsoep – knolselder – aardpeer – gerookte kippenborst
Of
Eendenleverterrine – gerookte eendenborst – eendenrillette – rode biet
Of
St. Jakobsvruchten – bloemkool – romanesco – haringkaviaar  + 6,00 €
Of
Scampi – currysaus – appel – selder
Of
Cocktail – Noordzeegarnalen – koningskrab  + 4,00 €
Of
Tataki rund – Oosterse salade
Of
Gesmolten camembert – honing – looktoast

 

Hoofdgerechten
Slibtongen – roomboter – salade -frieten
Of
Kabeljauwhaas – blanke boter – garnalen
Of
Bouillabaisse – rouille – toast – kaas  + 4,00 euro
Of
Tarbot aan de graat – snijbonen – Béarnaise  + 8,00 €
Of
Steak – salade – frieten (pepersaus, champignonsaus, Béarnaise, kruidenboter)
Of
Dubbele entrecote – mergpijp – gepofte sjalot – Bordelaisesaus – 2 pers.  + 3,00 € pp
Of
Lamsstoverij – aardappelgratin – voorjaarsgroenten
Of
Kalfswangen – savooistoemp – gefrituurde uien – truffeljus
Of
Kalfszwezerik – champignons – bladerdeeg + 8,00 €

 

Nagerechten
Dame blanche
Of
Crème brulée
Of
Vanille roomijs  – chocolademousse – advocaat
Of
Vanille roomijs – rode vruchten + 3,00 €
Of
Vanille roomijs – Ratafia – gebrande amandelen
Of
Roomijs – amarena kersen – chocolade – amandelen
Of
Panna cotta – rode vruchten
Of
Chocolade moelleux – vanille roomijs
Of
Luikse koffie – cointreau
Of
Geaffineerde kazen – garnituur

 

Dit menu wordt enkel geserveerd voor het ganse gezelschap. Vanaf zes personen vragen wij u om voor het menu te opteren. Gelieve uw keuze te beperken tot max. 4 gerechten per gang.