Vis- en vleesgerechten


VISGERECHTEN
Gebakken kabeljauwhaas op een compote van witloof met een kippenjus en crumble van spek – 29
In roomboter gebakken Noordzeesliptongen, geserveerd met frisse slaharten en frieten – 29
Onze bouillabaisse van Noordzeevis en gamba’s, geserveerd met toast, rouille en kaas – 35
Paling in ‘groen – 32
Aan de graat gebakken tarbot met jonge spinazie en Béarnaisesaus – 51
Canadese kreeft (600 gr) – bereiding naar keuze – 54

VLEESGERECHTEN
Gebakken steak met een gemengde salade, frieten en saus naar keuze – 28
(Béarnaisesaus, pepersaus, champignonsaus of Bordelaise saus)
Australische Wagyu flat steak, geserveerd met beendermerg, gepofte sjalot en Bordelaise saus (2 pers) – 78
Gebakken kalfszwezeriken in bladerdeegkorst ‘Fine Champagne’ – 42
Filet van hoevekip met dragonsaus, geserveerd met een gemengde salade en frieten – 28